Dieselolie-modules


Brandstofsystemen aan boord van schepen zijn bedrijfskritisch. Daarom levert TEHADO Engineering uitsluitend de meest betrouwbare HFO-modules. Wij leveren innovatief maatwerk dat in alle omstandigheden kan opereren. Onze systemen hebben een unieke geïntegreerde helpfunctie en zijn uitgerust met de nieuwste digitale besturing.

 

Kenmerken:

 • Volledige digitale besturing met gebruiksvriendelijke interface
 • Geïntegreerde elektronische helpfunctie
 • Hoog rendement en snelle ‘return on investment’
 • Afzonderlijk te besturen pompgroepen
 • Behoud van viscositeit, temperatuur en druk tijdens stroomstoringen
 • Backup-systeem voor Temperature control
 • Betrouwbaar en degelijk ontworpen met logische indeling voor goede bereikbaarheid
 • Eenvoudig in onderhoud (zelfreinigende filters etc.)
 • Duidelijke en goed gedocumenteerde handleidingen
 • Complete proefdraai voor levering
 • Complete installatie en inbedrijfstelling

Wij leveren zowel standaard-modules van 500kW tot 40.000kW, als compleet op maat gemaakte modules. Onze systemen zijn onderhoudsvrij en slim ontworpen voor kleine, moeilijk bereikbare ruimtes. Dankzij onze gecertificeerde onderdelen en uitgebreide tests garanderen we een snelle installatie en ingebruikname.